PSYCH-K®

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is de key (sleutel) tot het onderbewuste deel van jouw bewustzijn en daarmee de sleutel tot jouw verandering en herstel.

Neurowetenschap heeft aangetoond dat ons gedrag, onze gewoonten, gedachten en patronen voor 95% worden beïnvloed door onze overtuigingen in het onderbewustzijn. En dat is precies het deel waar PSYCH-K® zich op richt. PSYCH-K® is een methode die op een doeltreffende en eenvoudige wijze stress en belemmerende overtuigingen in ons onderbewustzijn verandert in ondersteunende en bevrijdende overtuigingen. Door het veranderen van overtuigingen kun je stressvolle gedachten, emoties en gedrag veranderen.  Tevens kun je er snel en effectief mee herstellen van heftige gebeurtenissen of trauma’szonder deze intensief te hoeven herbeleven.

Hoe werkt PSYCH-K®?

Je kan ze (nog) niet zien, wel wordt het steeds duidelijker dat gedachten een energetisch veld vormen. PSYCH-K® behoort hiermee tot de energetische tak van de psychologie.

Hoe het precies werkt weten we (nog) niet. De theoretische uitleg die we gebruiken om woorden te geven aan dit fenomeen is dat de kwaliteiten van de linker- en rechterhersenhelft in balans worden gebracht. De processen die we gebruiken bij PSYCH-K® worden dan ook ‘balansen’ genoemd. Door het gebruik maken van balansen is een effectieve communicatie mogelijk tussen je onderbewustzijn en je bewustzijn. Hierdoor ben je in staat een belemmerende overtuiging of stress te overschrijven door een nieuwe ondersteunende overtuiging. De positieve, ondersteunende veranderingen worden gemeten met spiertesten uit de kinesiologie.

Wat kun je bereiken met PSYCH-K®?

Je leert met behulp van PSYCH-K® om stress te verminderen en onbalans te laten verdwijnen. Je transformeert je stress, angst en onrust naar rust, balans, welbevinden en positiviteit. Dit levert een toename aan energie op, positieve verandering in je denken en een vrijer gevoel. De resultaten zijn blijvend en vaak al direct voelbaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te onderzoeken of er mogelijkheden zijn.

www.hypnotherapiecapelle.nl – hynotherapie in Capelle aan de IJssel