OldPain2Go

OldPain2Go® letterlijk vertaald betekent ‘oude pijn kan gaan’. Oude pijn is pijn die al langer bestaat en waarover door de arts of specialist tegen je gezegd is: “We kunnen niets meer voor jou betekenen behalve pijnstillers geven. Je moet ermee leren leven.” Dit kan zowel fysieke als emotionele pijn zijn.

Hoe is het dan toch mogelijk dat we hier over pijnverlichting of zelf pijnverwijdering spreken voor bijvoorbeeld artrose of fibromyalgie? Of bijvoorbeeld bij allergieën en verslavingen?

We leggen het hier uit:

Wat is pijn?

Pijn is slechts een boodschap voor jou om jouw aandacht te trekken. Het laat jou weten dat er iets aan de hand is en vraagt om actie te ondernemen. Het doel is je te beschermen tegen lichamelijke schade of gevaar. Pijn zorgt ervoor dat je het beschadigde lichaamsdeel even ontziet zodat de wond kan helen.

Het is een verouderde theorie om te geloven dat pijn alléén betrekking heeft op lichamelijk schade. Neurowetenschap leert ons nu dat dit niet het geval is en dat pijn hebben niet betekent dat er iets structureel mis is met het lichaam

Alle pijn wordt gegenereerd in het brein. Het is een geavanceerd systeem gebaseerd op vele biologische, psychologische en sociale factoren. Het pijnsignaal dient als bescherming.

Wat is chronische pijn?

Na een bepaalde tijd zou pijn moeten verdwijnen. Maar bij chronische pijn houdt het brein per abuis vast aan de waarneming dat het lichaam nog steeds moet worden beschermd en schakelt het pijnsignaal niet meer uit. Dit is te vergelijken met een brandalarm dat nog steeds aan staat terwijl de brand al geblust is en er geen gevaar meer is. Het pijnsignaal is dan een ‘aangeleerde’ pijn zenuwbaan geworden en deze wordt steeds sterker naarmate je pijnervaringen, gedachten en gevoelens hierover frequenter, negatiever en intensiever worden en dat pijn hebben niet betekent dat er iets structureel mis is met het lichaam

Vast zitten in je oude pijn kan in de weg staan om eventuele nieuwe pijn te voelen. Het is daarom beter om oude pijn te verwijderen met de OldPain2Go® methodiek.

Betekent chronische pijn dat mijn weefsel nog steeds beschadigd is?

Nee. Weefsel kan veranderen en een litteken of beschadiging achterlaten, maar dat betekent niet dat je aanhoudende pijn moet hebben.

Er zijn nu veel onderzoeken die aantonen dat mensen in grote getalen afwijkend weefsel of een beschadiging hebben die aantoonbaar is via MRI of röntgenfoto’s, zoals o.a. artritis, degeneratie van de wervelkolom, beknelde zenuwen of oud trauma en géén aanhoudende pijn hebben.

Omgekeerd kan chronische pijn aanwezig zijn bij patiënten waar aantoonbaar bewijs is dat zij géén weefselbeschadiging hebben.

Dus de pijn zit tussen mijn oren?

Nee. Absoluut niet. Alle pijn is echt. Wat we wél weten van functionele MRI-breinscans is dat fysieke pijn en emotionele pijn beide worden verwerkt in precies hetzelfde deel van het brein.

Pijnsignalen die verdwenen hadden moeten zijn, worden nu zo gevoelig dat zij al getriggerd worden door een hele kleine lichamelijke stimulus of zelfs niet-fysieke factoren, zoals emoties, een overtuiging of stressvolle situaties in ons leven.

Hoe werkt OldPain2Go®?

Pijnsignalen zijn omkeerbaar. Dat is een feit. Je kunt herstellen.

Steven Blake heeft OldPain2Go® ontwikkeld, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis, van hoe lichaam en geest samenwerken en het natuurlijke vermogen om te genezen.

In het kort uitgelegd een methode waarbij je contact maakt en onderhandelt met je eigen pijnsysteem. Deze onderhandeling kan drastische resultaten opleveren: of je gaat weg met een lager pijnniveau of je bent volledig pijnvrij.

OldPain2Go® is de reset van een oud pijnsignaal. Het werkt als de reset van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar lang geleden brand was.

Je hoeft niet in de methodiek te geloven en hoewel het niet voor iedereen werkt, kan het resultaat een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn.

Om jezelf de beste kans op succes te geven, moet je pijn wíllen loslaten. Als je eenmaal begrijpt hoe het proces werkt, heb je een prachtige kans om de controle over je leven terug te krijgen!

Stevens missie is eenvoudig: “Wereldwijd, zoveel mogelijk mensen te helpen pijnvrij te zijn”.   Ik ben persoonlijk opgeleid door Steven en trots om bij te kunnen dragen aan deze missie.

Kan OldPain2Go® ook mij helpen?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te onderzoeken of er mogelijkheden zijn.

OldPain2Go® heeft vele mensen al geholpen. Je kunt hier een aantal Nederlands-talige video testimonials bekijken en hier 100+ Engels-talige. Het zou jou ook kunnen helpen!

Lees hier de extra uitleg betreffende ziekten en de OldPain2Go® methodiek.

In Nederland is de OldPain2Go® methodiek (nog) redelijk onbekend. In Engeland wordt OldPain2Go® inmiddels klinisch getest omdat de methode zodanig efficiënt en veelbelovend bleek dat verder onderzoek wordt gedaan. Zie hier de resultaten van 216 deelnemers.

www.hypnotherapiecapelle.nl – Hynotherapie in Capelle aan de IJssel